Ienupar Juniperus procumbens Nana

* Dimensiune : 
75,00 lei
- +

Juniperus procumbens Nana este un conifer care apartine familei de plante Cupressaceae. Soiul este originar din China, creste cu frunzisul vesnic verde. Ienuparul se dezvolta cu aspect tarator, stufos si dens. Frunzisul este accicular, creste in nuante intense de verde. Acele sunt moi, dense si ascutite.

Ienuparul Procumbens Nana este un conifer tarator de talie mica. Soiul poate atinge inaltimile de 30-50 de centimetri. Coniferul se intinde usor. Cresterea in inaltime este lenta-moderata. Plantarea acestui soi trebuie facuta doar in zonele insorite, puternic luminate de razele soarelui sau in zone cu semi-umbra. Solurile perfecte in care prospera sunt cele nisipoase, argiloase, calcaroase cu un drenaj bun. Coniferul nu are nevoie de tundere sau de ingrijiri.

Juniperus procumbens Nana prin forma sa naturala, aspectul si culoarea vie a frunzisului impodobeste superb orice aranjament peisagistic. Se planteaza in gradinile mici, in gradinile de stancarie sau in gradinile cu aspect montan. Soiul este ideal pentru amenajarea parcurilor si a spatilor publice.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 30 - 50 cm