Ienupar Juniperus horizontalis Icee Blue

* Dimensiune : 
28,50 lei
- +

Juniperus horizontalis Icee Blue este un conifer deosebit cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Cupressaceae. Coniferul este un soi originar din America de Nord, Canada. Coniferul creste dens cu aspect tarator. Frunzisul este acicular, moale, aplatizat colorat in nuante interesante de albastru-argintiu. Fructele sunt conurile care cresc intr-o culoare albastrui inchis. Conurile ajung la maturitate in timp de 2 ani.

Ienuparul Icee Blue este un conifer tarator, pitic, inaltimea maxima a soiului este de 20-30 de centimetri. Cresterea Ienuparului este moderata-lenta. Soiul adora lumina, creste bine in solurile nisipoase, pietroase si uscate. Ienuparul nu are nevoie de intretineri.

Juniperus horizontalis Icee Blue frumusetea frunzisului este un conifer decorativ prin port, aspect, frunzis si culoare. Culoarea sa interesanta creeaza imagini demne de admirat in orice anotimp. Soiul este potrivit pentru amenajarea gradinilor de stancarie si montane. Se planteaza ca acoperitor de sol.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 20 - 30 cm