Ienupar Juniperus communis Green Carpet

* Dimensiune : 
24,30 lei
- +

Juniperus communis Green Carpet este un conifer cu frunzisul vesnic verde care apartine familiei de plante Cupressaceae. Coniferul creste sub forma de arbust, se dezvolta si se intinde precum un covor. Ramificatia este densa. Frunzele sunt aciculare, moi, colorate in nuante de verde inchis.

Ienuparul Green Carpet este un conifer pitic, acoperitor de sol. Inaltimea maxima la maturitate este de 30-50 de centimetri. Coniferul prospera cel mai bine in zonele brazdate puternic de razele luminoase ale soarelui. Ienuparul se adapteaza foarte usor in orice tip de sol. Coniferul are o rezistenta puternica la perioadele de seceta dar si la temperaturile scazute. Ienuparul nu necesita intretineri sau ingrijiri.

Juniperus communis Green Carpet este un conifer decorativ prin port, aspect, frunzis si culoare. Frumuseta lui naturala creeaza decoruri uimitoare in orice aranjament. Se poate utiliza in gradinile mici, mari, in gradinile de stancarie, montane, in parcuri sau stradal. Soiul se poate utiliza ca acoperitor de sol.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 30 - 50 cm