Ienupar Juniperus conferta Blue Pacific

* Dimensiune : 
45,00 lei
- +

Juniperus conferta Blue Pacific este un conifer decorativ cu frunzisul vesnic verde. Soiul apartine familiei de plante Cupressaceae. Ienuparul Tarator este originar din Japonia fiind cultivat la scara larga in Statele Unite. Frunzisul sau superb este acicular colorat in nuante de albastru-vernil. Acele sunt de lungimea de 0,5 centimetri. Conurile cresc intr-o nuanta negricioasa. Soiul creeaza contraste unice in fiecare anotimp.

Ienuparul Tarator se incadreaza in categoria coniferelor de talie mica, este un soi pitic cu o crestere moderata-lenta. Inaltimile maxime care poate ajunge la maturitate sunt de 30-50 de centimetri. Ienuparul adora lumina, plantarea se va face doar in zonele insorite si luminoase. Solurile preferate de conifer sunt solurile nisipoase, pietroase. Coniferul nu necesita ingrijiri.

Frumusetea naturala a ienuparului este reflectata prin port, aspect, frunzis si culoare. Juniperus conferta Blue Pacific este ideal pentru a crea imagini pline de prospetime in gradinile mici, in aranjamentele de stancarie sau in parcuri. Coniferul se poate planta pe spatii intinse ca si acoperitor de sol.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 30 - 50 cm