Ienupar Juniperus communis Gold Cone

* Dimensiune : 
45,00 lei
- +

Juniperus communis Gold Cone este un conifer decorativ care apartine familiei de plante Cupressaceae. Ienuparul creste dens si bogat in frunzis sub forma conica, ingusta, compacta. Frunzele cresc sub forma aciculara moale in nuante de vernil-auriu.

Ienuparul Gold Cone se incadreaza in categoria coniferelor de talie mica. Soiul are o crestere lenta. Inaltimea maxima la maturitate este de 1-2 metri. Coniferul atinge aceasta inaltime timp de 10 ani. Ienuparul este un conifer care adora lumina, plantarea se va face doar in zonele insorite si luminoase. Ienuparul se adapteaza foarte usor in mai multe tipuri de soluri, prefera in general solurile care au un drenaj bun. Soiul are o rezistenta buna la poluarea aerului. Ienuparul nu necesita intretineri sau ingrijiri.

Juniperus communis Gold Cone prin frumusetea lui naturala transforma peisajele in locuri inedite. Soiul creeaza aranjamente pline de prospetime in gradinile mici, in aranjamentele de stancarie sau in decorurile din parcuri. Ienuparul se planteaza solitar sau aliniat.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 150 - 200 cm