Molid Argintiu Picea pungens Glauca Globosa

* Dimensiune : 
250,00 lei
- +

Picea pungens Glauca Globosa este un conifer care apartine familiei de plante Pinaceae. Coniferul este originar din America din statul Montana, New Mexico si Idaho. Coniferul are un aspect extrem de atragator. Creste sub forma globulara, compacta. Frunzisul este acicular colorat in nuante arginti.

Molidul Argintiu Glauca Globosa se incadreaza in categoria coniferelor de talie mica. Soiul are o crestere lenta. La maturitate bradul poate atinge inaltimea maxima de 2 metri. Sadirea se recomanda a se realiza in zonele insorite, luminoase, creste bine si in locuri cu semi-umbra. Soiul prospera cel mai bine in solurile bogate cu un drenaj bun. Bradul are o rezistenta ridicata la temperaturile scazute si la seceta. Soiul nu necesita intretineri sau ingrijiri.

Picea pungens Glauca Globosa este un conifer superb, atragator prin port, aspect, forma, frunzis si culoare. Creeaza imagini pline de viata in gradinile montane, in aranjamentele de stancarii. Pentru un efect interesant coniferul se planteaza solitar. 

Amplasare : Soare
Creste pana la : 150 - 200 cm