Ienupar Juniperus horizontalis Golden Carpet

* Dimensiune : 
29,50 lei
- +

Juniperus horizontalis Golden Carpet este un conifer decorativ care face parte din familia Cupressaceae. Frunzisul coniferului este vesnic verde, oferind prospetime si culoare indiferent de anotimp. Ienuparul creste cu aspect tarator, dens in frunzis. Frunzele sunt aciculare, scurte si moi, colorate in nuante interesante de verde-auriu, galbui.

Ienuparul Tarator Golden este un conifer mic cu o crestere moderata. Inaltimea maxima a Ienuparului tarator este de 30-50 de centimetri. Soiul adora lumina, pozitionarea ienuparului trebuie facuta doar in zonele insorite. Coniferul creste bine in solurile care au un drenaj bun cu o umiditate medie. Soiul nu necesita intretineri sau ingrijiri. Ienuparul are o rezistenta mare la poluarea aerului si la schimbarile de temperatura.

Juniperus horizontalis Golden Carpet este un conifer decorativ ideal pentru gradinile mici, pentru amenajarea gradinilor de stancarie si gradinile montane. Frumuseta sa naturala se observa prin port, aspect, frunzis si culoare. Coniferul creeaza covorase dense, vii, colorate.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 30 - 50 cm