Ienupar Juniperus horizontalis Blue Chip

* Dimensiune : 
42,00 lei
- +

Juniperus horizontalis Blue Chip este un conifer decorativ cu frunzisul vesnic verde, spectaculos. Soiul face parte din familia Cupressaceae. Coniferul nu infloreste, creste sub forma de arbust cu frunzisul dens. Formeaza o forma neregulata. Frunzele sunt aciculare, moi, cresc in nuante interesante de albastru-argintiu. In anotimpul de iarna soiul creeaza jocuri de contraste.

Ienuparul Blue Chip este un soi pitic cu un aspect interesant. Coniferul are o crestere moderata-usoara. Inaltimile maxime sunt de 15-20 de centimetri. Ienuparul creste cel mai bine in solurile nisipoase si pietroase, dure. Soiul adora lumina, plantarea trebuie pozitionata doar in locurile insorite. Soiul are o rezistenta puternica la temperaturile scazute si la poluarea aerului. Coniferul nu necesita intretineri deosebite.

Juniperus horizontalis Blue Chip este un conifer decorativ prin port, aspect, frunzis si culoare.Se planteaza in aranjamente de gradini, in aranjamente de stancarie si in parcuri. Soiul ofera viata spatilor goale lipsite de viata.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 15 - 20 cm