Molid Picea omorika Nana

* Dimensiune : 
75,00 lei
- +

Picea omorika Nana este un conifer decorativ cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Molidul formeaza o movila densa, bogata in frunzis, formeaza o forma conica, rotunjita, compacta. Frunzele sunt aciculare, scurte. Fiecare crenguta este imbracata puternic cu ace. Frunzisul este colorat in nuante de verde lucios-argintiu. Molidul are un aspect bicolor. Fructele sunt conuri, conurile tinere sunt colorate in nuante de purpuriu.

Molidul Sarbesc pitic este un conifer pitic cu o crestere lenta. Inaltimea maxima a coniferului este de 2,5 metri. Sadirea molidului trebuie facuta doar in zonele insorite, puternic luminate de razele soarelui. Molidul nu necesita intretineri sau ingrijiri. Coniferul se adapteaza bine in mai multe tipuri de soluri care au un drenaj bun.

Picea omorika Nana este un conifer decorativ prin port, forma, frunzis si culoare. Ofera viata gradinilor pe tot parcursul anului. Soiul se planteaza in aranjamente de stancarii, in gradinile mici, in parcuri sau in gradinile montane.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 200 - 300 cm