Brad Abies koreana Silberlocke

* Dimensiune : 
126,50 lei
- +

Abies koreana Silberlocke este un conifer cunoscut sub denumirea de Bradul Corean. Soiul apartine familiei de plante Pinaceae si este originar din Coreea de Sud. Coniferul creste sub forma piramidala, compacta cu frunzisul dens. Frunzele sunt aciculare, moi, usor curbate ce ofera un aspect interesant crengutelor. Frunzisul este vesnic verde, bradul are acele colorate in nuante de verde-argintiu. Conurile de brad sunt cilindrice iar la maturitate sunt colorate in nuante de verde-purpuriu.

Bradul Corean Silberlocke este un conifer de talie mica cu o crestere lenta. La maturitate bradul se dezvolta la o inaltime de 4-5 metri. Coniferul ajunge la inaltimea maxima in timp de 10-20 de ani. Bradul infloreste in luna mai si iunie. Plantarea bradului se poate face in orice zona atat in zonele insorite cat si in locuri cu semi-umbra. Coniferul se adapteaza foarte usor in mai multe tipuri de soluri, prefera in general solurile argiloase, umede cu un drenaj bun. Bradul nu are nevoie de ingrijiri si intretineri. Este un soi rezistent poluarea aerlui si la schimbarile de temperatura.

Bradul Corean Silberlocke este un conifer decorativ prin port, aspect, frunze, culoare si fructe. Soiul este perfect pentru decorarea gradinilor mici, pentru amenajarea parcurilor sau a gradinilor montane. Bradul poate sa fie un element de accent in gradina daca se planteaza solitar.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 3 - 5 metri