Brad Abies pinsapo Glauca

* Dimensiune : 
115,00 lei
- +

Abies pinsapo Glauca este un conifer care apartine familiei de plante Pinaceae. Bradul Argintiu are frunzisul vesnic verde. Coniferul se dezvolta puternic cu o coroana densa, compacta sub forma piramidala. Frunzele sunt aciculare, colorate in nuante de albastru-argintiu, verde-argintiu. Conurile de brad cresc sub forma conica in nuante de violet, vernil.

Bradul Argintiu Pinsapo Glauca este un conifer de talie mare cu o crestere lenta. Inaltimile maxime ale bradului la maturitate sunt de 5-10 metri. Coniferul prospera cel mai bine daca se planteaza in zonele insorite, puternic luminate de razele soarelui. Bradul se adapteaza foarte usor in orice tip de sol care are un drenaj bun. Coniferul are o rezistenta ridicata la poluarea aerului si la modificarile de temperatura. Bradul este un conifer cu un grad scazut de intretinere.

Abies pinsapo Glauca ofera frumusete si aspect aranjamentelor prin port, coroana, frunzis, conuri si culoare. Coniferul este extrem de atragator, oferind eleganta si stil aranjamentelor in gradini, parcuri sau alte peisaje. Soiul este perfect pentru a decora gradinile mici, montane. Se planteaza solitar pe langa cladiri, case, garduri, in ronduri sau pe pajisti. 

Amplasare : Soare
Creste pana la : 5 - 10 metri