Brad Abies procera Glauca

* Dimensiune : 
135,00 lei
- +

Abies procera Glauca este un conifer care apartine familiei de plante Pinaceae. Bradul creste puternic cu un trunchi acoperit de o scoara solzuroasa. Coroana coniferului este remarcabila, creste sub forma conica-piramidala. Frunzisul este acicular colorat in nuante placute de albastru-argintiu, gri.

Bradul Argintiu Procera Glauca se incadreaza in categoria coniferelor de talie mijlocie. Soiul are o crestere lenta in primi ani. Inaltimile maxime la care se dezvolta bradul la maturitate sunt intre 5-10 metri. Bradul adora lumina si zonele deschise, plantarea trebuie facuta doar in locuri luminoase. Coniferul prefera solurile bine drenate si fertile. Bradul are o rezistenta buna la poluare si la temperaturile scazute. Este un soi cu un grad scazut de intretinere.

Abies procera Glauca iese in evidenta prin frumusetea lui naturala, prin port, coroana, frunzis si culoare. Bradul creeaza tablouri unice pline de viata si culoare in orice anotimp. Coniferul este extrem de atragator, frumusetea lui este reflectata mult mai bine daca se planteaza solitar. Soiul este ideal pentru aranjamentele decorative in gradinile mici si in gradinile in stil montan.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 5 - 10 metri