Cedru deodora Feelin Blue

* Dimensiune : 
195,00 lei
- +

Cedrus deodora Feelin Blue este un conifer deosebit cu frunzisul vesnic verde. Cedrul apartine familiei de plante Pinaceae. Coniferul creste cu o coroana bogata si densa ce primeste o forma neregulata cu aspect curgator. Frunzisul este acicular, fiecare ac are lungimea de 3-5 centimetri. Culoarea frunzisului este remarcabila, creste in nuante intense de albastru-argintiu.

Cedrul Himalayan se incadreaza in categoria coniferelor de talie mica. Cedrul are o crestere lenta. Inaltimea maxima a coniferului este de 3-5 metri. Coniferul prospera bine daca se pozitioneaza in zonele insorite si luminoase. Solurile preferate sunt solurile acide, bine drenate cu o umiditate medie constanta. Solul nu se va uda in exces. Coniferul nu necesita intretineri deosebite. Este un soi rezistent la poluare si la daunatori.

Cedrus deodora Feelin Blue este un soi perfect pentru amenajarea gradinilor mici si a gradinilor montane sau de stancarie. Frumusetea coniferului este evidentata prin port, aspect, frunzis si culoare. Soiul se poate planta in ghivece pentru a decora terasele si balcoanele. Frumusetea naturala a coniferului ofera imagini deosebite cu gust gradinilor. 

Amplasare : Soare
Creste pana la : 30 - 50 cm