Cedru deodora Golden Horizon

* Dimensiune : 
195,00 lei
- +

Cedrus deodora Golden Horizon este un conifer decorativ cu frunzisul vesnic verde. Cedrul face parte din familia plantelor Pinaceae. Coniferul creste cu o coroana imensa, densa cu aspect pendular, curgator. Frunzisul este acicular, acele au lungimea de 2-5 centimetri. Culoarea frunzisului este superba, creste in nuante de verde-auriu.

Cedrul Himalayan Golden Horizon este un conifer de talie mica, inaltimea maxima la care poate ajunge la maturitate este de 150-200 de centimetri. Cedrul are o crestere lenta. Soiul este un conifer care adora lumina, plantarea se va face doar in zonele luminoase sau in locurile cu semi-umbra. Fata de sol coniferul nu este pretentios, prospera bine in orice tip de sol care are un drenaj bun. Cedrul are o rezistenta buna la poluare si la schimbarile de temperatura.

Cedrus deodora Golden Horizon creeaza imagini interesante in gradinile mici si in gradinile montante daca se planteaza solitar. Frumusetea naturala a coniferului este reflectata prin port, aspect, frunzis si culoare.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 150 - 200 cm