Chiparos Chamaecyparis pisifera Boulevard

* Dimensiune : 
37,50 lei
- +

Chamaecyparis obtusa Nana Gracilis este un conifer cu frunzisul vesnic verde. Chiparosul face parte din familia Crupessaceae. Coniferul creste sub forma de arbust dens si bogat cu o forma neregulata, la maturitate chiparosul primeste o forma conica. Frunzisul este acicular, creste in nuante intense de verde-argintiu.

Chiparosul Japonez este un conifer de talie mica cu o crestere lenta. Chiparosul la maturitate creste la o inaltime de 3 metri. Coniferul adora lumina si razele soarelui, plantarea trebuie facuta doar in zonele insorite. Solurile in care prospera bine sunt solurile afanate, acide. Umiditatea solului trebuie sa fie medie. Soiul nu necesita intretineri.

Chamaecyparis pisifera Boulevard este un conifer decorativ ideal pentru a decora gradinile mici si gradinile in stil montan. Soiul ofera viata si prospetime in orice decor si aranjament. Soiul se planteaza solitar sau in grupuri. Pentru efecte remarcabile se pot face combinatii cu alte plante. Chiparosul se evidentiaza prin port, aspect, forma, frunzis si culoare.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 150 - 200 cm