Ienupar Prince of Wales

* Dimensiune : 
19,00 lei
- +

Juniperus horizontalis Prince of Wales este un conifer cu frunzisul vesnic verde. Soiul este originar din America de Nord. Ienuparul face parte din familia Cupressaceae. Coniferul creste cu aspect tarator cu frunzisul dens, plin de viata si culoare. Frunzisul este acicular, scurt, moale colorat in nuante intense de verde-argintiu. In anotimpul de iarna frunzisul primeste usor nuante de mov-argintiu.

Ienuparul Prince of Wales este un conifer decorativ de talie mica. Soiul se intinde dens si usor, cresterea este moderata. Inaltimea maxima a soiului este de 20-30 de centimetri. Coniferul adora zonele insorite si luminoase. Creste bine in soluri pietroase, nisipoase si uscate, pamantul nu trebuie udat in exces. Soiul nu necesita intretineri sau ingrijiri.

Juniperus horizontalis Prince of Wales este un conifer decorativ prin port, aspect, frunzis si culoare vie care persista pe tot parcursul anului. Soiul este ideal pentru amenajarea gradinilor de stancarie sau a gradinilor montane. Ofera contraste in aranjamente mixte cu alte plante.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 20 - 30 cm