Heuchera Forever Purple ®

* Dimensiune : 
29,50 lei
- +

Heuchera 'Forever Purple' este o planta erbacee perena decorativa de gradina care face parte din familia de plante Saxifragaceae. Soiul este originar din America de Nord. Planta creste dens si bogat in frunzis decorativ. In lume exista o varietate larga de soiuri si hibrizi din aceasta specie. Frunzele cresc sub forma lombata cu marginile ondulate in nuante atragatoare de purpuriu-bronz stralucitor. Florile sunt mici cresc sub forma de clopotei.

Heuchera Forever Purple se incadreaza in categoria plantelor perene de talie mica. Soiul poate atinge inaltimile de 20-30 de centimetri. Cresterea plantei este usoara, este un soi care ierneaza. Perioada de inflorire este lunga, primele flori apar in luna iunie si infloresc pana in luna octombrie. Soiul iubeste zonele ferite de lumina, plantarea trebuie facuta doar in zonele cu semi-umbra sau in zonele umbrite. Solurile preferate sunt cele bine drenate cu o umiditate medie constanta.

Heuchera Forever Purple este o planta decorativa prin port, frunze si flori. Se poate planta in orice tip de gradina. Ofera imagini si contraste de culori in aranjamente mixte , in borduri sau in ronduri.

Amplasare : Umbra, Semi-umbra
Creste pana la : 20 - 30 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara