Hosta Sum and Substance

* Dimensiune : 
27,50 lei
- +

Hosta 'Sum and Substance' este o planta perena de gradina care face parte din familia Asparagaceae. Soiul creste dens cu flori, formeaza tufe decorative. Frunzele cresc sub forma de inima in nuante de verde crud-deschis. Fiecare frunza are suprafata striata. Florile sunt mici, cresc sub forma de clopotei in nuante de albastru deschis.

Crinul de toamna Sum and Substance este o planta perena de talie mijlocie, soiul are o crestere usoara. Este un specimen care ierneaza. Inaltimile maxime ale soiului sunt de 50-100 de centimetri. Planta infloreste in anotimpul de vara, in luna august. Creste bine daca se planteaza in zonele ferite de lumina directa a soarelui, in locuri cu semi-umbra si in locuri cu umbra. Planta nu este pretentioasa fata de sol, prospera cel mai bine in soluri fertile care au un drenaj bun.

Hosta 'Sum and Substance' este o planta decorativa prin port, aspect, frunze si flori. Ofera imagini interesante in aranjamente de gradini si in parcuri. In aranjamente se planteaza pe langa borduri, copaci, in ronduri si in combinatii cu alte plante decorative.

Amplasare : Semi-umbra, Umbra
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Vara