Crin Stella de Oro

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
19,50 lei
- +

Hemerocallis 'Stella de Oro' este o planta erbacee, perena care face parte din familia de plante Xanthorrhoeaceae. Este o planta extrem de atragatoare. Soiul este originar din Europa si Asia. Formeaza tufe dense cu frunze si flori. Frunzele sunt lungi liniare colorate in nuante de verde inchis. Florile sunt frumoase, cresc sub forma de clopot in nuante de galben, portocaliu. Pe o singura tulpina cresc mai multe flori.

Crinul Stell de Oro este o planta perena de talie mijlocie cu o crestere usoara. La maturitate planta poate atinge inaltimile de 30-50 de centimetri. Perioada de inflorire este lunga. Primele flori apar in luna iunie si infloresc pana in luna octombrie. Plantarea trebuie realizata doar in zonele cu semi-umbra sau in locurile insorite. Creste bine in mai multe tipuri de soluri care au un drenaj bun cu o umiditate medie.

Hemerocallis 'Stella de Oro' este o planta decorativa prin port, aspect, frunze si flori. Crinul poate oferi decoruri superbe in orice tip de gradina si in parcuri. Se planteaza pe langa cladiri, ziduri, borduri, copaci sau in ronduri.

Amplasare : Semi-umbra
Creste pana la : 30 - 50 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara