Iris Snow Queen

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
21,40 lei
- +

Iris sib. 'Snow Queen' este o planta erbacee, perena care apartine familiei de plante Iridaceae. Este un soi de Iris. Planta creste dens si bogat in frunze si flori. Formeaza tufe decorative. Frunzele cresc sub forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt formate din petale albe cu vernil in interior. Florile cresc cu aspect dublu.

Irisul Siberian Snow Queen este o planta perena de talie mijlocie. Soiul are o crestere usoara, este o planta care ierneaza. Inaltimile maxime ale plantei sunt de 50-100 de centimetri. Primele flori se deschid in luna mai si infloresc continuu pana la sfarsitul lunii iunie. Zonele potrivite de plantare sunt in locuri cu semi-umbra si in zone luminoase. Irisul creste bine in mai multe tipuri de soluri care au un drenaj bun.

Irisul Siberian Snow Queen este o planta decorativa prin port, aspect, frunze si flori. Planta ofera decoruri interesante in orice aranjament de gradina, in parcuri sau stradal. Delicatetea florilor de Iris creeaza peisaje elegante. Florile se folosesc si pentru realizarea de buchete si aranjamente florale.

Amplasare : Semi-umbra
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Vara, Primavara