Iris Butter and Sugar

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
19,50 lei
- +

Iris sib. 'Butter and Sugar' este o planta erbacee, perena care face parte din familia Iridaceae. Planta formeaza tufe dense cu frunze si flori. Frunzele sunt lungi, cresc sub forma lanceolata-ingusta in nuante de verde inchis. Florile sunt frumoase, formate din petale catifelate in nuante de alb cu galben deschis, sampanie. Pe o singura tulpina cresc mai multe flori.

Irisul Butter and Sugar este o planta perena de talie mijlocie. Soiul are o crestere usoara, este o planta care ierneaza. Planta poate atinge inltimile de 50-100 de centimetri. Perioada de inflorire incepe din luna mai si infloreste pana la sfasitul lunii iunie. Irisul prospera cel mai bine in zonele insorite si in locatiile cu semi-umbra. Pamantul trebuie sa fie fertil, bine drenat cu o umiditate medie. Irisul nu necesita intretineri deosebite.

Irisul Butter and Sugar este o planta decorativa de gradina, frumusetea soiului este reflectata prin port, frunze si flori. Ofera imagini interesante in orice tip de gradina, in parcuri sau in aranjamente stradale. Se planteaza in borduri, pe langa alei si trotuare.

Amplasare : Semi-umbra
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Primavara, Vara