Iris Caesar's Brother

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
19,50 lei
- +

Iris sib. 'Caesar's Brother' este o planta erbacee, perena care face parte din familia de plante Iridaceae. Planta creste dens, formeaza tufe decorative cu frunze si flori. Frunzele cresc sub forma lanceolata in nuante verzi. Florile de Iris sunt magnifice, sunt formate din petale cu aspect catifelat, colorate in nuante de albastru-violet.

Irisul Siberian Caesar's Brother Brother este o planta perena de talie mijlocie cu o crestere usoara. Irisul creste anual, este o planta care ierneaza. La maturitate planta poate atinge inaltimile de 50-100 de centimetri. Locurile potrivite pentru plantare sunt in locatiile cu semi-umbra si in zonele luminoase. Perioada de inflorire incepe din luna mai si infloreste pana la sfarsitul lunii iunie. Irisul se adapteaza foarte usor intr-o gama larga de soluri, prefera in general solul fertil bine drenat.

Irisul Siberian Caesar's Brother este o planta decorativa de gradina. Frumusetea soiului este oferita prin port, frunze si flori. Irisul se planteaza in mai multe tipuri de gradini, in parcuri sau stradal. Florile sunt superbe, fiind folosite pentru buchete, aranjamente florale sau ca flori pentru vaza.

Amplasare : Semi-umbra
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Vara, Primavara