Hosta Wide Brim

* Dimensiune : 
25,00 lei
- +

Hosta 'Wide Brim' este o planta erbacee, perena care face parte din familia de plante Asparagaceae. Soiul creste bogat in frunzis, formeaza tufe decorative. Planta are frunzele sub forma de inima, colorate in nuante de verde inchis cu marginile conturate in nuante de crem. Suprafata frunzelor este striata. Florile sunt mici, cresc sub forma de clopotei.

Crinul de toamna Wide Brim este o planta perena de talie mijlocie cu o crestere usoara. Planta este anuala, ierneaza. La maturitate poate ajunge la o inaltime cuprinsa intre 30-50 de centimetri. Soiul infloreste in anotimpul de vara in lunile iulie si august. Plantarea trebuie realizata doar in zonele umbrite si in locuri cu semi-umbra. Soiul prefera solurile fertile, bine drenate cu o umiditate medie constanta.

Hosta 'Wide Brim' este o planta decorativa de gradina, frumusetea soiului este evidentiata prin port, aspect, frunze si flori. Plantata in aranjamente de gradini si in parcuri creeaza efecte pline de culori si texturi. Se planteaza pe langa borduri, copaci, trotuare, ziduri sau in aranjamente decorative mixte.

Amplasare : Umbra, Semi-umbra
Creste pana la : 30 - 50 cm
Anotimp inflorire : Vara