Heuchera sanguinea Leuchtkäfer

* Dimensiune : 
19,50 lei
- +

Heuchera san. 'Leuchtkäfer' este o planta erbacee, perena care face parte din familia Saxifragaceae. Soiul creste dens, formeaza tufe bogate, decorative cu frunze. Frunzele cresc sub forma lombata cu marginile usor ondulate colorate in nuante de verde inchis cu urme fine de gri, vernil. Florile sunt mici, cresc sub forma de clopotei in nuante de roz. Tulpinile sunt lungi, subtiri.

Heuchera Leuchtkäfer este o planta perena de talie mica cu o crestere usoara. Planta este anuala. La maturiate poate atinge inaltimile de 30-50 de centimetri. Florile apar la inceputul verii in luna iunie si infloresc pana la sfarsitul lunii august. Plantarea se poate face in zonele cu semi-umbra sau in locuri luminoase, insorite. Creste bine in soluri care au un drenaj bun si o umiditate medie.

Heuchera Leuchtkäfer este o planta decorativa prin port, aspect, frunze si flori. Soiul ofera decoruri naturale in gradinile rustice si in gradinile cu aspect salbatic. Se planteaza in borduri, ronduri sau in aranjamente decorative mixte. 

Amplasare : Semi-umbra
Creste pana la : 30 - 50 cm
Anotimp inflorire : Vara