Astilbe Fanal

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
19,50 lei
- +

Astible Fanal este o planta erbacee, perena originara din Asia, Japonia si China. Planta face parte din familia de plante Saxifragaceae. Planta creste dens si viguros cu tulpini inalte. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc sub forma lanceolata-ovala cu marginile zimtate. Inflorescenta este superba, creste spre varful tulpinilor intr-o culoare de roz intens, rosu.

Astible este o planta perena de talie mijlocie cu o crestere usoara. Planta poate atinge inaltimile de 100 de centimetri. Soiul prospera cel mai bine in zonele cu semi-umbra. Perioada de inflorire apare in anotimpul de vara in lunile iulie si august. Plantarea se va face doar in soluri fertile, bogate cu o umiditate medie constanta. Soiul este o planta anuala. In timpul iernii in perioadele de ger Astibile se pot acoperi cu ramuri si frunze.

Astible Fanal este un soi adorat datorita inflorescentei superbe. Se planteaza in aranjamente de gradini si in parcuri. Creeaza imagini naturale in gradinile rustice si usor salbatice. Este un soi ideal pentru decorarea gradinilor cu semi-umbra.