Albizia julibrissin Summer Chocolate

* Dimensiune : 
125,00 lei
- +

Albizia julibrissin Summer Chocolate este un arbore decorativ cu frunzisul cazator. Soiul apartine familiei de plante Fabaceae. Copacul este originar din Asia, Nepal si Japonia. Soiul se inrudeste cu Arborele de Matase, diferenta fiind culoarea frunzelor. Frunzele sunt mari de tip penat, cresc in nuante interesante de ciocolatiu, visiniu cu aspect metalizat. Florile cresc in buchetele cu aspect pufos in culori de alb, violet si rozaliu.

Arborele de matase Summer Chocolate este un arbore de talie mijlocie cu o crestere moderata. Soiul poate atinge inaltimea de 3-5 metri. Perioada de inflorire incepe in anotimpul de vara in luna iunie si infloreste pana in luna august. Arborele creste bine in zonele insorite sau in locuri cu semi-umbra. Solurile ideale sunt solurile care au un drenaj bun. Soiul are o rezistenta puternica la daunatori si la perioadele de seceta.

Albizia julibrissin Summer Chocolate ofera eleganta si rafinament in orice tip de gradina si in orice aranjament peisagistic. Frumusetea arborelui este reflectata prin port, aspect, coroana, frunze, flori si culoare. In aranjamente arborele se planteaza pe langa trotuare, alei, cladiri, ziduri sau iazuri. Poate fi un element de accent deosebit in curtea casei.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 3 - 5 metri
Anotimp inflorire : Vara