Mar decorativ Malus Royalty

* Dimensiune : 
75,00 lei
- +

Malus Royalty este un copac cu frunzisul cazator care apartine familiei de plante Rosaceae. Copacul poarta denumirea de Mar Decorativ Royalty si face parte din categoria pomilor fructiferi. Copacul se dezvolta cu tulpina puternica si formeaza o coroana frumoasa, densa cu o forma neregulata.

Inflorirea este spectaculoasa. Florile cresc grupate in nuante placute de roz-visiniu. Frunzele sunt simple, cresc sub forma ovata intr-o culoare intensa de verde-bronz. Fructele sunt de marime mijlocie, cresc sub forma sferica acoperite de o pielita rosie.

Marul Royalty se incadreaza in categoria arborilor de talie mica. Marul are o crestere usoara-moderata. Copacul poate atinge inaltimile de 3-5 metri. Marul infloreste spectaculos in lunile mai si iunie. Copacul prospera cel mai bine daca se planteaza in zonele insorite sau locuri cu semi-umbra. Soiul nu este pretentios fata de sol. Marul are o rezistenta mare la daunatori si la poluarea aerului. Copacul nu necesita ingrijiri speciale.

Marul Royalty este un arbore decorativ prin port, aspect, coroana, frunze, flori si fructe. Soiul este potrivit pentru decorarea gradinilor mici si mari, pentru amenajarea parcurilor sau stradal. Copacul se poate planta solitar sau aliniat.

Amplasare : Semi-umbra, Soare
Creste pana la : 3 - 5 metri
Anotimp inflorire : Vara, Primavara