Artar Acer negundo Flamingo

* Dimensiune : 
75,00 lei
- +

Acer negundo Flamingo este un arbore cu frunzisul decorativ. Soiul face parte din familia Sapindaceae. Datorita frunzisului soiul poarta denumirea de Artarul Flamingo. Soiul se dezvolta cu o coroana superba, densa si bogata cu o forma neregulata. Frunzele sunt atractia principala, cresc sub forma compusa, oval-lanceolata. Suprafata frunzelor este pestrita in combinatii de culori de verde si alb-rozaliu.

Artarul Flamingo se incadreaza in categoria arborilor de talie medie. Cresterea soiului este moderata, inaltimea la care se poate dezvolta este de 5-10 metri. Artarul trebuie amplasat doar in zonele luminoase si insorite. Soiul se adapteaza usor in orice tip de sol, prefera in general solurile fertile. Artarul este rezistent la daunatori si la poluarea aerului din orasele mari.

Artarul Flamingo este un arbore decorativ prin port, aspect, frunze si culori. Cu ajutorul artarului se pot creea decoruri inedite in gradini, parcuri sau alte aranjamente peisagistice. Artarul se planteaza solitar pe langa cladiri, case, ziduri, garduri sau ronduri.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 5 - 10 metri