Trandafir Criterion

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
25,00 lei
- +

Trandafirul Criterion este un soi decorativ care creste cu mai multe tulpini inalte. Florile sun mari si bogat impodobite cu petale catifelate in nuante de roz-ciclam. Florile sunt formate din 40 de petale iar pe o singura tulpina se pot ramnifica mai multe flori. Trandafirul are petalele parfumate. Frunzele cresc sub forma ovala cu marginile zimtate in nuante inchise de verde cu aspect semi-lucios.

Criterion are o crestere si poate atinge inaltimea de 50-100 de centimetri. Soiul infloreste anual, primi boboci se deschid in luna iunie si infloresc continuu pana in luna noiembrie in anii mai caldurosi. Trandafirul trebuie plantat in zonele insorite, luminate si creste bine in mai multe tipuri de soluri care au un drenaj bun. Tolereaza poluare, bolile sau atacurile provocate de daunatori.

Florile de tandafir sunt intotdeauna cele mai apreciate iar acest ofera imagini pline de culori in orice tip de gradina. Florile de trandafir se folosesc la aranjamente florale pentru ocazii, la buchete sau ca flori pentru vaza pe langa decorarea curtilor, gradinilor sau parcurilor.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara