Trandafir Golden Parfume

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
28,50 lei
- +

Trandafirul Golden Parfume apartine de categoria tehibrizilor si formeaza tufe bogate cu tulpini puternice si flori. Pe o singura tulpina pot creste chiar si 5 flori. Frunzele sunt de marime mijlocie colorate in nuante de verde inchis iar florile sunt mari, deschise cu aspect catifelat. Petalele florilor sunt colorate in nuante intense de galben. Marginea petalelor este mai deschisa la culoare. Dupa cum indica si numele, florile sunt placut parfumate.

Golden Parfume infloreste anual iar la maturitate poate atinge inaltimile de 50-100 de centimetri. Florile infloresc in repetate randuri de la inceputul verii in luna iunie pana la sfarsitul anotimpului de toamna in noiembrie. Trandafirul creste viguros in zonele luminoase, insorite. Solul preferat in care creste cel mai bine este cel bine drenat, cu o umiditate medie. Se tunde in primavara pentru dezvoltare armonioasa si pentru a incuraja inflorirea abundenta. Soiul are o rezistenta buna la daunatori si la schimbarile de temeratura.

Trandafirul Golden Parfume se planteaza in aranjamente de gradina, in parcuri sau stradal dar creste la fel de bine si in ghivece mari. Acestea se pot aseza pe terase si balcoane. In gardini trandafirul se planteaza solitar, in grupuri sau in aranjamente florale mixte.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara