Trandafir Golden Showers

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
32,00 lei
- +

Trandafirul Golden Showers este un soi catarator care face parte din familia Rosaceae si are tulpinile puternice, bogat impodobite cu flori frumoase. Frunzele sunt de marime mijlocie colorate in nuante de verde inchis. Florile sunt mari, deschise, in culori stralucitoare de galben. Fiecare floare este formata din 20-30 de petale cu aspectul rasucit.

Golden Showers se dezvolta si se ramnifica puternic. Ramurile pot atinge lungimea de 5-8 metri in functie de locatie, suport si conditii de lumina. Infloreste spectaculos din luna iunie pana la venirea anotimpului de toamna in septembrie. Soiul se planteaza doar in zonele luminoase, brazdate de soare. Trandafirul prospera cel mai bine in soluri normale, argiloase cu un drenaj bun si are o rezistenta ridicata la boli si la daunatori.

Trandafirul Golden Showers este un soi adorat de catre gardinari datorita florilor sale minunate. Trandafirul are nevoie de sustinere pentru a se putea intinde. Antrenat pe spaliere, pergole ziduri si foisoare decoreaza perfect orice tip de gradina sau terasa.

Amplasare : Soare
Anotimp inflorire : Vara, Toamna