Trandafir Graham Thomas

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
28,50 lei
- +

Trandafirul Graham Thomas este printre cele mai cunoscute si apreciate soiuri de tranrafiri englezesti. Creste in tufe care sunt dense, bogat impodobite cu tulpini si frunze. Frunzele sunt de marime mijlocie colorate in culori inchise de verde. Florile sunt foarte atragatoare, fiecare fiind formata din 35 de petale catifelate in nuante aprinse de galben. Ele au aspect batut.

Graham Thomas are o crestere viguroasa iar la maturitate poate atinge inaltimea de 150-200 de centimetri. Primii boboci se deschid in luna iunie si infloresc pana la sfarsitul lunii iulie. Trandafirul creste cel mai bine daca se planteaza in locurile insorite. Plantarea se va face in soluri bine drenate cu o umiditate medie constanta. Soiul are o rezistenta buna la daunatori si la boli.

Trandafirul Graham Thomas este o planta decorativa prin port, aspect si flori. Soiul ofera decoruri elegante in orice tip de gradina. Este ideal pentru amenajarea parcurilor sau a zonelor verzi urbane. Florile de trandafir se folosesc la aranjamente florale pentru diferite ocazii, la buchete sau ca flori simple pentru vaza.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 150 - 200 cm
Anotimp inflorire : Vara