Trandafir urcator Bajazzo

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
25,00 lei
- +

Trandafirul Bajazzo este un soi de trandafir urcator care face parte din familia Rosaceae. Soiul se intinde puternic cu multe ramuri bogat impodobite in frunze si flori. Frunzele cresc in nuante de verde inchis, sem-lucios iar florile sunt mari, deschise cu petalele catifelate in nuante intense de roz, portocaliu.

Bajazzo este un soi cu o crestere frumoasa, puternica si raspandire usaora. Perioada de inflorire este lunga, primele flori isi deschid petalele in luna iunie si altele le vor lua locul uneori pana in luna noiembrie. Trandafirul este o planta iubitoare de lumina astfel plantarea se va face doar in zonele insorite, puternic luminate. Soiul nu este pretentios fata de sol insa le prefera in general pe cele bine drenate. Are o toleranta buna la daunatori si creeaza imagini frumoase fara a necesita ingrijiri deosebite eventual tundere sau antrenare intr-o anumita directie pentru a impodobi mai bine spatiul disponibil.

Trandafirul Bajazzo este o planta decorativa prin port, aspect si flori. Impodobeste puternic pergolele si foisoarele. Soiul se poate antrena pe caldiri, ziduri sau garduri. Creeaza imagini elegante in orice tip de gradina.

Amplasare : Soare
Anotimp inflorire : Vara, Toamna