Trandafir urcator Don Juan

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
32,00 lei
- +

Trandafirul Don Juan este un trandafir catarator care creste puternic si se ramnifica usor. Tulpinile inalte sunt spinoase iar frunzele sunt colorate in nuante intense de verde cu suprafata semi-luciosa. Florile sunt mari, deschise, formate din petale cu aspect catifelat in nuante de rosu inchis, intens.

Don Juan este un soi inedit de trandafir cu o crestere spectaculoasa. Florile se deschid odata cu venirea verii in luna iunie si impodobesc puternic decorul pana la sfarsitul anotimpului de toamna in luna noiembrie. Trandafirul adora locurile deschise si luminate astfel plantarea se va face doar in zone insorite. Creste armonios daca se planteaza in soluri bine drenate cu o umiditate medie. Nu necesita ingrijiri deosebite, frumusetea lui naturala capteaza orice atentie.

Trandafirul Don Juan este decorativ prin port, aspect, frunze si in special prin flori. Acesta are nevoie de sprijin pentru a se intinde, se antreneaza pe spaliere, foisoare, garduri, grilaje sau cladiri. Plantat in orice tip de gradina, soiul creeaza imagini spectaculoase datorita florilor catifelate.

Amplasare : Soare
Anotimp inflorire : Vara, Toamna