Cytisus Boskoop Ruby

* Dimensiune : 

Cytisus Boskoop Ruby este un arbust decorativ care se incadreaza in familia Papilionaceelor. Soiul, cunoscut popular ca "Matura" este extrem de atragator. Arbustul creste cu ramurile arcuite lungi si dese iar frunzele cresc sub forma ovala intr-o culoare de verde aprins. Florile impodobesc toata suprafata ramurilor si au nuante de roz-movaliu cu portocaliu.

Matura Boskoop Ruby se incadreaza in categoria arbustilor decorativi de talie mijlocie astfel la maturitate creste pana la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Perioada de inflorire incepe primavara in luna mai si tine pana in iunie. Se dezvolta armonios in locuri luminoase si insorite si nu este prea sensibil fata de sol insa le prefera pe cele acide cu un drenaj bun. Nu necesita intretineri si ingrijiri speciale.

Cytisus Boskoop Ruby este un arbust decorativ prin port, aspect, frunze si flori. Este ideal pentru amenajarea gradinilor mari si mici dar se poate utiliza si pentru a decora parcurile. In gradini ofera imagini interesante daca se planteaza solitar sau in combinatii cu alte plante si arbusti decorativi.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Primavara, Vara