Magnolia Jane

* Dimensiune : 
85,00 lei
- +

Magnolia Jane este un arbust decorativ cu flori care creste sub forma de copac. Soiul face parte din familia Magnoliaceae si formeaza o coroana frumoasa, densa, ramificata. Frunzele au forma ovala de marime mijlocie iar florile sunt mari, parfumate si formate din petale rozalii. Perioada de inflorire incepe inainte ca arborele sa infrunzeasca. Acest lucru cotribuie la realizarea unui aspect deosebit de copac roz.

Magnolia Jane se incadreaza in categoria arbustilor de talie medie. Soiul are o crestere moderata-lenta iar inaltimea maxima pe care o poate atinge este de 300 de centimetri. Perioada de inflorire incepe in anotimpul de primavara in lunile aprilie si mai. Magnolia creste armonios in zonele puternic luminate insa tolereaza bine si zonele cu semi-umbra. Arbustul adora solurile acide, bogate, lutoase, bine drenate cu o umiditate medie. Soiul tolereaza poluarea si solurile cleioase si nu necesita intretineri.

Magnolia Jane este un arbust decorativ ideal pentru amenajarea gradinilor si a parcurilor. Soiul ofera imagini inedite in perioada de inflorire. Se planteaza solitar sau aliniat si este perfect ca element decorativ stradal.

Amplasare : Semi-umbra, Soare
Creste pana la : 200 - 300 cm
Anotimp inflorire : Primavara