Magnolia Soulangeana Alba Superba

* Dimensiune : 
85,00 lei
- +

Magnolia soulangeana Alba Superba este un arbore decorativ cu frunzisul cazator care face parte din familia Magnoliaceae si creste cu o coroana puternic ramificata. Frunzele sunt de marime mijlocie, simple, sub forma ovala si cresc intr-o culoare de verde inchis. Florile albe ca zapada sunt parfumate, cresc sub forma de cupa. Perioada de inflorire incepe inainte de infrunzire.

Magnolia soulangeana Alba Superba se incadreaza in categoria arborilor de talie mica. Soiul are o crestere moderata iar inaltimea maxima la care ajunge la maturitate este de 5 metri. Florile imbobocesc in anotimpul de primavara, primele se deschid in luna aprilie. Magnolia creste bine in zonele insorite, puternic luminate si expuse la razele soarelui. Solul perfect in care prospera este cel bine drenat. Magnolia are o rezistenta buna la poluarea aerului.

Magnolia soulangeana Alba Superba este un arbore decorativ pentru gradini si parcuri. Frumusetea lui este reflectata prin port, coroana, frunze si flori. In perioada de inflorire ofera imagini inedite care ies cu adevarat in evidenta daca se planteaza solitar.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 3 - 5 metri
Anotimp inflorire : Primavara