Spirea cinerea Grefsheim

* Dimensiune : 
18,50 lei
- +

Spirea cinerea Grefsheim este un arbust ornamental care face parte din familia Rosaceae. Soiul poarta denumirea de Cununita. Aspectul minunat si luxuriant creeaza imagini umitoare. Arbustul formeaza tufisuri dense, compacte cu ramurile arcuite. Frunzele sunt mici, verzi iar florile sunt albe si cresc sub forma de buchetele dense.

Cununita Grefsheim este un arbust decorativ de talie medie cu o crestere moderata. La maturitate ajunge la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. In perioada de inflorire arbustul este puternic impodobit cu flori. Primele apar in luna aprilie si infloresc pana la sfarsitul lunii mai. Plantarea arbustului se va face in zonele luminoase sau in locuri cu semi-umbra. Creste bine in soluri nisipoase, argiloase cu un drenaj bun. Soiul are un grad scazut de intretinere si tolereaza bine poluarea si perioadele de seceta.

Spirea cinerea Grefsheim este un arbust decorativ prin port, aspect, forma, frunze si flori. Soiul este ideal ca arbust ornamental pentru amenajarea gradinilor, parcurilor sau ca arnjament stradal. In aranjamente se planteaza solitar pe langa cladiri, garduri, in ronduri si pe langa trotuare.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Anotimp inflorire : Primavara