Magnolia Stellata

* Dimensiune : 
35,00 lei
- +

Magnolia stellata este un arbust decorativ cu flori si frunzele cazatoare. Soiul face parte din familia Magnoliaceae si creste sub forma de arbust sau copac cu ramurile ramificate puternic. Frunzele de marime mijlocie cresc intr-o culoare de verde inchis, in anotimpul de toamna ele ingalbenesc. Florile sunt mari, albe formate din mai multe petale, in numar de 15 pana la 30 si au un miros placut parfumat.

Magnolia stellata are o crestere moderata-lenta. Soiul intra in categoria arbustilor de talie medie spre mica, inaltimea maxima la maturitate este de 150 de centimetri. In anotimpul de primavara Magnolia isi dezvaluie adevarata ei frumusete, florile impodobesc puternic ramurile in luna aprilie. Magnolia trebuie amplasata in locuri insorite dar creste la fel de bine si in zonele cu semi-umbra. Arbustul prospera in soluri umede cu un drenaj bun si nu este sensibila la boli sau la poluarea aerului, nici nu necesita intretineri deosebite in afara de cosmetizare.

Magnolia stellata este un arbust decorativ prin port, coroana, frunze si flori. Soiul creeaza peisaje demne de admirat in gradini si parcuri unde se planteaza solitar pentru a scoate in evidenta coroana bogata in flori de la inceputul primaverii

Amplasare : Semi-umbra, Soare
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Primavara