Magnolia Soulangeana 'Rustica Rubra'

* Dimensiune : 
165,10 lei
- +

Magnolia soulangeana Rustica Rubra este un arbore decorativ cu flori care se incadreaza in familia Magnoliaceae si creste creste sub forma de arbust sau copac puternic ramificat. Frunzele sunt simple, cresc sub forma ovala intr-o culoare de verde inchis iar florile parfumate, mari sub forma de cupa sunt formate din petale roz.

Magnolia Rustica Rubra este un arbore de talie mijlocie spre mare cu o crestere moderata care poate creste la o inaltime considerabila de 10 metri. Florile incep sa apara pe crengi in anotimpul de primavara in luna aprilie. Arborele iubeste lumina astfel plantarea trebuie facuta doar in zone insorite sau in cele cu semi-umbra. Arborele creste bine in mai multe tipuri de soluri: umede, nisipoase sau lutoase cu un drenaj bun. Soiul are o rezistenta ridicata la poluarea aerului din zonele urbane si la daunatori.

Magnolia Rustica Rubra este un arbore decorativ prin port, coroana, frunze si flori. Datorita florilor sale Magnolia este un punct de atractie in anotimpul de primavara. Soiul se utilizeaza ca element decorativ in gradini, parcuri si alte aranjamente peisagistice.

Amplasare : Semi-umbra, Soare
Creste pana la : 5 - 10 metri
Anotimp inflorire : Primavara