Magnolia Loebneri Leonard Messel

* Dimensiune : 
55,00 lei
- +

Magnolia loebneri 'Leonard Messel' este un arbore cu frunzisul cazator care face parte din familia Magnoliaceae si formeaza o coroana dens ramificata. Frunzele sunt simple si cresc sub forma ovala-alungita in nuante de verde inchis. Florile cu aspect stelat, parfumat si sunt formate din 12 petale in nuante rozalii.

Magnolia Loebneri este un arbore de talie mica cu o crestere moderata. Inaltimea maxima la care ajunge la maturitate este de 300 de centimetri. Florile se deschid in anotimpul de primavara in luna aprilie. Magnolia prospera bine in zonele deschise luminoase dar creste bine si daca se planteaza in zonele cu semi-umbra. Arborele trebuie amplasat intr-un sol neutru, bine drenat cu o umiditate medie. Soiul are o rezistenta buna la poluarea aerului si la daunele provocate de daunatori si nu necesita ingrijiri.

Magnolia loebneri este un arbore decorativ prin port, aspect, frunze si flori. Se planteaza ca element decorativ in gradinile mari si mici sau in parcuri. Pentru un efect decorativ de mare interes, Magnolia trebuie plantata solitar.

Amplasare : Semi-umbra, Soare
Creste pana la : 200 - 300 cm
Anotimp inflorire : Primavara