Magnolia Soulangeana

* Dimensiune : 
48,00 lei
- +

Magnolia Soulangeana este un arbore decorativ cu frunzisul cazator care se incadreaza in familia Magnoliaceae. Soiul formeaza o coroana imensa si densa. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis. Florile mari, parfumate sunt formate din petale rozalii cu interiorul alb si au aspect de cupa.

Magnolia soulangeana este un arbore de talie mica cu o crestere moderata-lenta. Creste si se dezvolta la o inaltime de 3-5 metri. Florile incep sa se deschida in luna aprilie si mai. Magnolia se planteaza in zone insorite, puternic luminate dar creste la fel de bine daca se planteaza in locuri cu semi-umbra. Soiul prospera bine in soluri acide cu un drenaj bun. Magnolia are o rezistenta buna la poluarea aerului si la daunatori si nu are nevoie de intretineri si ingrijiri.

Magnolia soulangeana este un arbore decorativ prin port, coroana, frunze si flori. Dintre toate soiurile de Magnolii acesta este cel mai des plantat. Magnolia se planteaza in aranjamente decorative in gradini si parcuri. Frumusetea este pusa in valoare mult mai mult daca se planteaza solitar.

Amplasare : Semi-umbra, Soare
Creste pana la : 3 - 5 metri
Anotimp inflorire : Primavara