Magnolia George Henry Kern

* Dimensiune : 
75,00 lei
- +

Magnolia 'George Henry Kern' este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare. Soiul face parte din familia Magnoliaceae si se dezvolta puternic ramificat. Frunzele sunt mari, cresc intr-o culoare de verde inchis. Florile cu aspect de cupe sunt formate din 8 petale mari, parfumate si frumos decorative. Petalele florilor sunt colorate in nuante de roz cu alb.

Magnolia George Henry Kern este un arbust de talie mijlocie spre mare cu o crestere moderata care se poate dezvolta pana la o inaltime de 200-300 de centimetri. Magnolia infloreste in anotimpul de primavara in luna mai. Arborele este un soi iubitor de lumina, creste armonios in locuri insorite dar se poate planta si in zone cu semi-umbra. Soiul creste bine in soluri lutoase, usor acide cu un drenaj bun. Magnolia are o rezistenta mare la poluarea aerului din orasele mari si nu necesita ingrijiri.

Magnolia George Henry Kern este un arbore decorativ prin port, frunze si flori. Se utilizeaza ca element decorativ pentru gradini, parcuri sau stradal. Soiul se planteaza solitar sau in grupuri.

Amplasare : Semi-umbra, Soare
Creste pana la : 200 - 300 cm
Anotimp inflorire : Vara, Primavara