Magnolia Yellow Bird

* Dimensiune : 
165,00 lei
- +

Magnolia Yellow Bird este un arbore decorativ cu flori care face parte din familia Magnoliaceae si se dezvolta puternic cu o coroana ramificata. Frunzele sunt ovale, de marime mijlocie iar florile mari, parfumate sunt formate din petale in nuante de galben aprins. Magnolia incanta privirile in perioada de inflorire.

Magnolia Yellow Bird este un arbore de talie mica. Soiul atinge o inaltime de 3-5 metri avand o crestere moderata-lenta. Florile se deschid primavara, in luna mai. Inflorirea apare inainte de infrunzire. Magnolia trebuie plantata in zone luminoase sau in locuri cu semi-umbra. Arborele creste bine intr-un sol bine drenat cu o umiditate medie unde nu necesita intretinere si are o rezistenta buna la poluarea aerului si la daunatori.

Magnolia Yellow Bird este un arbore decorativ apreciat de catre gradinari. Soiul infrumuseteaza decorul gradinilor prin port, frunze, flori si culoare. Copacul devine spectaculos in perioada de inflorire, o adevarata bijuterie a gradinii datorita culorii galbene rar intalnite la magnolii. Se utilizeaza ca element decorativ pentru parcuri si stradal, se planteaza solitar sau in grupuri.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 3 - 5 metri
Anotimp inflorire : Primavara