Magnolia Soulangeana Lennei

* Dimensiune : 
175,00 lei
- +

Magnolia soulangeana Lennei este un arbore cu frunzele cazatoare, decorativ prin flori. Soiul se incadreaza in familia Magnoliaceae si se dezvolta sub forma de arbust sau copac cu o coroana mare, ramificata. Frunzele sunt de marime mijlocie, ovale in culori de verde inchis. Florile sunt parfumate si mari iar petalele rozalii creaza cupe decorative.

Magnolia Lennei este un arbore de talie mica cu o crestere moderata-lenta. Inaltimea maxima la maturitate a Magnoliei este de aproximativ 5 metri. In anotimpul de primavara copacul isi dezvaluie adevarata lui frumusete cand florile se deschid in luna aprilie si mai. Zonele potrivite pentru amplasare trebuie sa fie brazdate de lumina dar creste la fel de bine si in locuri cu semi-umbra. Soiul nu este pretentios fata de sol, prospera bine daca acesta este umed si bine drenat. Arborele nu prezinta sensibilitate la poluare sau la daunatori si nu are nevoie de intretineri.

Magnolia Lennei creeaza decoruri inedite prin port, coroana, frunze si flori. In perioada de primavara Magnolia creaza imagini multicolore in gradina. Soiul este ideal pentru amenajarea parcurilor si se recomanda plantarea solitara.

Amplasare : Semi-umbra, Soare
Creste pana la : 3 - 5 metri
Anotimp inflorire : Primavara