Spiraea japonica Little Princess

* Dimensiune : 
18,50 lei
- +

Spiraea japonica Little Princess este un arbust ornamental de gradina care face parte din familia Rosaceae si formeaza tufisuri bogate, dense in frunzis. Frunzele sunt mici si verzi iar florile, mici dense in nuante rozalii creaza imagini spectaculoase in perioada de inflorire.

Cununita Little Princess este un arbust decorativ de talie mica a carui crestere este moderata. Soiul poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 60-100 de centimetri. Cununita are o perioada lunga de inflorire, primele flori apar in luna mai si infloresc continuu pana in luna august. Soiul prospera in zonele insorite, luminoase, tolereaza bine si soiurile cu semi-umbra. Cununita creste bine in soluri fertile, argiloase, nisipoase cu un drenaj bun. Nu necesita ingrijiri deosebite.

Spiraea japonica Little Princess decoreaza minunat orice aranjament de gradina. Arbustul este un soi perfect pentru garduri vii senzationale si este decorativ prin port, aspect si flori. Cununita se planteaza in ronduri pe langa ziduri, borduri si trotuare.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Anotimp inflorire : Vara, Primavara