Magnolia Susan

* Dimensiune : 
52,80 lei
- +

Magnolia 'Susan' este un arbore decorativ cu frunzisul cazator care se incadreaza in familia Magnoliaceae. Soiul creste cu coroana ramificata si densa. Frunzele de marime mijlocie cresc in nuante de verde inchis cu aspect lucios. Florile sunt parfumate, mari si formate din petale rozalii cu interiorul deschis sau alb.

Magnolia Susan este un soi de talie mica cu o crestere lenta, Inaltimea la care poate sa se dezvolte la maturitate este de 5 metri. Magnolia infloreste in anotimpul de primavara in luna aprile si mai. Soiul creste bine in locuri insorite sau in zone cu semi-umbra. Magnolia prospera bine in mai multe tipuri de soluri: nisipoase, bogate, umede cu un drenaj bun. Arborele are o rezistenta buna la poluare si nu necesita ingrijiri deosebite.

Magnolia Susan este un arbore decorativ pentru amenajarea gradinilor si a parcurilor. Frumusetea sa incanta privirea prin port, frunze si flori. Soiul este ideal pentru gradinile mici unde se planteaza solitar ca element de accent in perioada de inflorire.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 3 - 5 metri
Anotimp inflorire : Primavara