Magnolia Yellow River

* Dimensiune : 
350,00 lei
- +

Magnolia Yellow River este un arbore decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Arborele este originar din Asia, mai exact China. Creste puternic si formeaza o coroana piramidala. Frunzele de marime mijlocie infrunzesc deodata cu deschiderea florilor parfumate care sunt alcatuite din 8 petale mari in nuante de galben, fildes.

Magnolia Yellow River se incadreaza in categoria arborilor de talie mica si creste la o inaltime de 200-300 de centimetri. Dezvoltarea soiului este moderata. Infloreste spectaculos in anotimpul de primavara in lunile aprilie si mai. Magnolia prospera in zone insorite, puternic luminate. Solurile potrivite sunt usor acide, bogate cu un drenaj bun. Arbustul are o rezistenta ridicata la poluarea aerului si la daunatori si nu necesita intretineri.

Magnolia Yellow River este un arbore decorativ prin port, coroana, frunze, flori si culoare. Se planteaza in aranjamente de gradini, in parcuri sau stradal. Ca element decorativ de accent, Magnoila trebuie plantata solitar.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 200 - 300 cm
Anotimp inflorire : Primavara