Magnolia Kobus

* Dimensiune : 
28,00 lei
- +

Magnolia kobus este un arbore decorativ cu frunzisul cazator care face parte din familia Magnoliaceae. Arborele este originar din Asia de Est si formeaza o coroana imensa, larga. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc sub forma obovata, ascutita in nuante de verde inchis iar toamna ele devin galbene. Florile sunt mari, albe si placut parfumate.

Magnolia kobus este un arbore de talie medie cu o crestere lenta-moderata. Inaltimea la care ajunge la maturitate este de 5-10 metri. In perioada de inflorire Magnolia devine extrem de atragatoare, primele flori se deschid in luna aprilie si mai. Arborele adora lumina naturala astfel plantarea se va face doar in zone insorite. Solurile in care prospera sunt cele fertile, argiloase, lutoase si umede cu un drenaj bun. Soiul are o rezistenta buna la poluare si daunatori, nu necesita intretineri sau ingrijiri deosebite.

Magnolia kobus este un arbore decorativ prin port, forma, coroana, frunze si flori. Soiul se planteaza in gradini si parcuri unde ofera imagini inedite daca se planteaza solitar. Se poate planta pe langa alei sau pe pajisti.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 5 - 10 metri
Anotimp inflorire : Primavara