Santolina rosmarinifolia

* Dimensiune : 
19,50 lei
- +

Santolina rosmarinifolia este un arbust decorativ care face parte din familia Asteraceae. Este un arbust aromatic care creste dens si bogat cu tulpinile, erecte. Frunzele sunt mici, cresc in nuante de verde inchis iar florile sunt atragatoare si cresc pe varful tulpinii cu aspect globular in nuante de galben stralucitor.

Santolina se incadreaza in categoria arbustilor de talie mica cu o crestere moderata-usoara. La maturitate soiul ajunge la o inaltime cuprinsa intre 30-50 de centimetri. Perioada de inflorire incepe in luna mai si tine pana la sfarsitul lunii iunie. Arbustul se planteaza in zone insorite si luminoase. Nu este pretentios fata de sol, creste bine in cele bine drenate. Arbustul tolereaza poluarea si perioadele de seceta si nu necesita intretineri sau ingrijiri speciale.

Santolina rosmarinifolia este un arbust decorativ prin port, aspect, frunze si flori. Soiul este perfect pentru decorarea gradinilor in stil cottage si in aranjamentele de stancarie. Arbustul se planteaza in parcuri si alte aranjamente peisagistice.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 30 - 50 cm
Anotimp inflorire : Primavara, Vara